עוף פיקנטי בטעם ברביקיו עם בצל ובזיליקום על מצע תפוצ'יפס בטעם מסתורי 2

    יוחנן למביאסי 1 Comment on עוף פיקנטי בטעם ברביקיו עם בצל ובזיליקום על מצע תפוצ'יפס בטעם מסתורי 2
    10:23
    13.05.24
    קובי פינקלר No Comments on חיילים נפצעו בינוני וקל בירי לעבר יפתח בצפון | מתעדכן

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 2 כפות שמן צמחי
    • 1 כף טבסקו
    • 2 כפיות דבש
    • 1 כפית פפריקה מתוקה
    • 7 בצלים ירוקים
    • בזיליקום קצוץ
    • 2 חצאי חזה עוף ללא עצמות ועור
    • שבבי שקית תפוצ'יפס בטעם מסתורי 2

     

    אופן ההכנה

    tapu

    • הפעילו את הכיריים לחום בינוני גבוה.
    • ערבבו שמן, דבש ופפריקה בתבנית "9 עד שהכל יתמזג.
    • הוסיפו בצל ירוק ובזיליקום קצוצים לתוך המרינדה וערבבו.
    • העבירו 2 כפות של המרינדה לקערה קטנה ושמרו בצד.
    • הוסיפו את העופות למרינדה בקערה, השרו את העוף היטב במשך 10 דקות. הפכו אותו מדי פעם.
    • פזרו מעל העוף בצל ירוק 1 קצוץ ומלח.
    • טגנו את העוף ואת 5 הבצלים השלמים הנותרים עד שהעוף מבושל והבצלים רכים, הפכו מדי פעם – סה"כ כ-10 דקות.
    • העבירו את העוף והבצלים לתבנית שבתחתיתה התפוצ'יפס המרוסק (בטעם מסתורי מספר 2)
    • חממו את 2 כפות המרינדה ששמרנו בצד וטפטפו מעל העופות.

    בתיאבון!

    tapu123



    1 תגובות

    מיין תגובות